Хотел ЛЕЈКВЈУ***

-          Хотел ЛЕЈКВЈУ***-Отешево 

www.lakeviewotesevo.com

Се наоѓа во населбата Отешево, еден од најубавите региони на Преспанското Езеро, кој почна да се развива во средината на минатиот век како туристичка дестинација. Хотелот е изграден 1950. Година, додека Отешево врвот на својот развој го доживува во 80-те и 90-те години од минатиот век. Лоциран е на самата плажа.

 

ТИП СОБА

Ноќев. со појадок

Полупансион

Полн пансион

1/1 соба

1.850,00 ден.

2.250,00 ден.

2.650,00 ден.

1/2 соба

2.500,00 ден.

3.300,00 ден.

4.100,00 ден.

1/3 соба

3.100,00 ден.

4.300,00 ден.

5.500,00 ден.

Фамилијарна

4 лица (2 + 2)

3.250,00 ден.

4.850,00 ден.

6.450,00 ден.

Фамилијарна без поглед на езеро

2.900,00 ден.

4.500,00 ден.

6.100,00 ден.

1/2 соба ДЕ ЛУКС

3.100,00 ден.

3.900,00 ден.

4.700,00 ден.

-          ЦЕНИТЕ се дадени ПО СОБА – НА ДЕН

-          ДЕЦА до 3 год.-БЕСПЛАТНО

-          За сместување од 7 или повеќе ноќевања, се добива ПОПУСТ од 10%