Хотел САТЕЛИТ****

-          КЛУБ САТЕЛИТ****-Златибор 

www.satelit.rs

Club SATELIT е еден од најбараните објекти за сместување на Златибор, како кај домашните, така и кај странските гости, љубители на планината и хедонизмот...добитник е на бројни признанија за квалитет.

Три најважни карактеристики на објектот се луксузната опременост, несекојдневниот пријатен амбиент и љубезниот персонал кој до сега угостил преку 20.000 задоволни гости. Сите апартмани и соби се уникатно уредени, така да ги задоволуваат вкусовите и на  најпробирливите клиенти.

 

Тип соба

ПРОМО (ДО 2 ЛИЦА)

1/2 СОБА (ДО 3 ЛИЦА)

АПТ-40m2 (до 4 лица)

АПТ-65m2 (до 6 лица)

Период

Ред.цена

ПРОМО

Ред.цена

ПРОМО

Ред.цена

ПРОМО

Ред.цена

ПРОМО

До 30.06

37 €

27  

41,5 €

31,5

44,5 €

33

47 €

33

01.07-25.12

37 €

31,5

41,5 €

37

44,5 €

39

47 €

39

 ПРОМОТИВНИТЕ ЦЕНИ СЕ ЗА УПЛАТИ ВО ЦЕЛОСТ 15+ ДЕНА ПРЕД ДОАЃАЊЕ !!!

-          НАПОМЕНА :

-          ЦЕНИТЕ се дадени по ЛИЦЕ, на ден, на база ПОЛН ПАНСИОН !

-          Минимум возрасни лица во собите е 2, додека во апартманите е 3 лица.

-          Таксата за престој НЕ Е вклучена во цената, се плаќа на лице место (1 € на ден за возрасни, 0,5 € за деца до 15.год на ден.)

-          ДОПЛАТИ :

-          ДОПЛАТА за користење на 1/2 соба од страна на едно лице е 30% од цената

-          ДОПЛАТА за користење на АПАРТМАН од страна на 2 лица е 20% од цената

-          ДОПЛАТА за куќен миленик – 10 € на ден.

-          ПОПУСТИ :

-          ДЕЦА до 15 год. имаат ГРАТИС сместување, на база полн пансион

-          30% попуст на додатни ресторански услуги

-          Промотивни цени на третманите со масажа

-          ДРУГИ ПОВОЛНОСТИ :

-          ПАРКИНГ пред објектот

-          WI-FI достапен во целиот објект

-          Користење на СПА-центарот –БЕСПЛАТНО !

-          НАПОМЕНА ЗА ПРЕВЗЕМЕНИТЕ МЕРКИ ЗА ЗАШТИТА од COVID-19 :

Сите сместувачки единици детално се чистат и дезинфикуваат, додека целиот објект е комплетно дезинфикуван со сертификат за истото.Сите површини во објектот кои доаѓаат во контакт со раце, редовно се дезинфикуваат (намештај, рачки, славини, кваки, пултови, ракохвати...)На сите влезови во објектот се поставени бариери, средства за дезинфекција на раце, се мери температурата како на гостите, така и на персоналот, кој работи со маски, ракавици, визири...Во сите тоалети се поставени средства за дезинфекцијаСПА-центарот не е во функција, до моментот на одобрување од страна на надлежните институции и ќе биде гратис за користење. Бесплатен room-service заради новонастанатата ситуација, по желба на гостинот