FedEx

т.а.ПАЛАС долги години е претставник на брзата пошта во светски рамки - FedEx...кај нас можете да пратите писмо, пратка и сл. до било која дестинација во светот ! Истата можете сами да ја пратите до каде е стигната и дали е предадена до примачот на следната адреса...www.fedex.com/us/track/