SVETI NIKOLA***

-          SVETI NIKOLA***

www.hotelsvetinikola.com

Во подножјето на Пирин планина, во центарот на градот Сандански се наоѓа хотел Свети Никола. СПА центарот на хотел “Свети Никола” се напојува со минерална вода 75 ° С од  природен извор. Минералната вода во комбинација со уникатната клима на градот нуди можност за вистинска релаксација. Хотелот има 63 двокреветни соби, 21 еднокреветни соби и 7 апартмани.

Располага со:

СПА центар: затворен базен со минерална вода, сауна, римска бања, солна соба, фитнес;
Безжичен интернет;
Снек бар,
Пиано бар,
Основен ресторан,
Ресторан Плумари,
Конференциска сала  ….

Еднодневен пакет „Неделен Спа релакс”  (полупансион)

Сместување

1DBL standard

1DBL clasic

1adl

46

56

1adl+1chd ( дo 12г.)

52

70

2adl

60

82

2adl+1chd ( дo 4г.)

60

82

2adl+1chd ( дo 12г. )

68

92

                                                                Цени вo €, се плаќа вo денари 1€ = 62 мкд

 

Цените се за соба за соодветниот број на гости и вклучуваат:

1 ноќевање со појадок и вечера

салата бар / салата по ваш избор во ресторанот на хотелот за време на вечерата (од 19 до 21 ч.);

шише локално вино во собата при пристигнувањето;

користење на СПА центар со затворен  базен со минерална вода , сауна, римска бања, солена  соба и фитнес;

бесплатен интернет; обезбеден паркинг;

доцна одјавување од собите  (доколку е можно);

туристичко осигурување, туристичка такса и ДДВ.

 

     Двoдневен пакет  „City Break”  (ноќевање со појадок)

Сместување

1DBL standard

1DBL clasic

studio

1adl

76

98

194

1adl+1chd ( дo 12г.)

88

112

194

2adl

102

132

194

2adl+1chd ( дo 4г.)

102

132

194

2adl+1chd ( дo 12г. )

116

152

194

3ADL

x

x

194

                                                                Цени вo €, се плаќа вo денари 1€ = 62 мкд

 

Цените се за соба за соодветниот број на гости и вклучуваат:

2 ноќевања со појадок ;

салата бар / салата по ваш избор во ресторанот на хотелот за време на вечерата (од 19 до 21 ч.); 

користење на СПА центар со затворен  базен со минерална вода , сауна, римска бања, солена  соба и фитнес;

бесплатен интернет; обезбеден паркинг;

туристичко осигурување, туристичка такса и ДДВ.

Двoдневен  СПА пакет  „City Break Plus”  (полупансион)

Сместување

1DBL standard

1DBL clasic

1adl

110

124

1adl+1chd ( дo 12г.)

134

174

2adl

158

204

2adl+1chd ( дo 4г.)

158

204

2adl+1chd ( дo 12г. )

188

240

                                                                Цени вo €, се плаќа вo денари 1€ = 62 мкд

 

Цените се за соба за соодветниот број на гости и вклучуваат:

2 ноќевања со појадок ;

2 вечери на сет мени и салата бар / салата по ваш избор во ресторанот на хотелот за време на вечерата (од 19 до 21 ч.); 

1 класична масажа во текот на работно време;

користење на СПА центар со затворен  базен со минерална вода , сауна, римска бања, солена  соба и фитнес;

бесплатен интернет; обезбеден паркинг;

туристичко осигурување, туристичка такса и ДДВ.

        Тридневен пакет  “Fresh Spring”     (ноќевање со појадок)

Сместување

1DBL standard

1DBL clasic

studio

1adl

106

136

268

1adl+1chd ( дo 12г.)

104

130

268

2adl

122

152

268

2adl+1chd ( дo 4г.)

122

152

268

2adl+1chd ( дo 12г. )

144

184

268

3ADL

x

x

268

                                                                Цени вo €, се плаќа вo денари 1€ = 62 мкд

 

Цените се за соба за соодветниот број на гости и вклучуваат:

3 ноќевања со појадок ;

салата бар / салата по ваш избор во ресторанот на хотелот за време на вечерата (од 19 до 21 ч.); 

користење на СПА центар со затворен  базен со минерална вода , сауна, римска бања, солена  соба и фитнес;

бесплатен интернет; обезбеден паркинг;

туристичко осигурување, туристичка такса и ДДВ.

 

Петдневен пакет  “Relax “         (ноќевање со појадок)

Сместување

1DBL standard

1DBL clasic

studio

1adl

138

178

358

1adl+1chd ( дo 12г.)

168

206

358

2adl

198

244

358

2adl+1chd ( дo 4г.)

198

244

358

2adl+1chd ( дo 12г. )

238

296

358

3ADL

x

x

358

                                                                Цени вo €, се плаќа вo денари 1€ = 62 мкд

 

Цените се за соба за соодветниот број на гости и вклучуваат:

5 ноќевања со појадок ;

салата бар / салата по ваш избор во ресторанот на хотелот за време на вечерата (од 19 до 21 ч.); 

користење на СПА центар со затворен  базен со минерална вода , сауна, римска бања, солена  соба

и фитнес;

терапија – бања со алги или морскa сол – еднаш за време на престојот;

бесплатен интернет; обезбеден паркинг;

туристичко осигурување, туристичка такса и ДДВ.

 

                                    Седумдневен пакет Spa&Active       (ноќевање со појадок)

Сместување

1DBL standard

1DBL clasic

studio

1adl

174

222

430

1adl+1chd ( дo 12г.)

210

258

430

2adl

248

304

430

2adl+1chd ( дo 4г.)

248

304

430

2adl+1chd ( дo 12г. )

302

376

430

3ADL

x

x

430

                                                                Цени вo €, се плаќа вo денари 1€ = 62 мкд

 

Цените се за соба за соодветниот број на гости и вклучуваат:

7 ноќевања со појадок ;

салата бар / салата по ваш избор во ресторанот на хотелот за време на вечерата (од 19 до 21 ч.); 

користење на СПА центар со затворен  базен со минерална вода , сауна, римска бања, солена  соба

и фитнес;

делумна масажа – еднаш за време на престојот;

бесплатен интернет; обезбеден паркинг;

туристичко осигурување, туристичка такса и ДДВ

 

Десетдневен пакет  „Wellness”    (ноќевање со појадок)

Сместување

1DBL standard

1DBL clasic

studio

1adl

244

302

616

1adl+1chd ( дo 12г.)

282

340

616

2adl

333

400

616

2adl+1chd ( дo 4г.)

333

400

616

2adl+1chd ( дo 12г. )

410

502

616

3ADL

x

x

616

                                                                Цени вo €, се плаќа вo денари 1€ = 62 мкд

 

Цените се за соба за соодветниот број на гости и вклучуваат:

10 ноќевања со појадок ;

салата бар / салата по ваш избор во ресторанот на хотелот за време на вечерата (од 19 до 21 ч.); 

користење на СПА центар со затворен  базен со минерална вода , сауна, римска бања, солена  соба

и фитнес;

делумна масажа – еднаш за време на престојот и терапија – бања со алги или морскa сол – еднаш за време на престојот;

бесплатен интернет; обезбеден паркинг;

туристичко осигурување, туристичка такса и ДДВ

 

            Четиринадесетдневен  пакет  „Vital”     (ноќевање со појадок)

Сместување

1DBL standard

1DBL clasic

studio

1adl

280

394

860

1adl+1chd ( дo 12г.)

352

458

860

2adl

416

538

860

2adl+1chd ( дo 4г.)

416

538

860

2adl+1chd ( дo 12г. )

524

682

860

3ADL

x

x

860

                                                                Цени вo €, се плаќа вo денари 1€ = 62 мкд

Цените се за соба за соодветниот број на гости и вклучуваат:

14 ноќевања со појадок ;

салата бар / салата по ваш избор во ресторанот на хотелот за време на вечерата (од 19 до 21 ч.); 

користење на СПА центар со затворен  базен со минерална вода , сауна, римска бања, солена  соба

и фитнес;

делумна масажа – еднаш за време на престојот и терапија – бања со алги или морскa сол – еднаш за време на престојот;

бесплатен интернет; обезбеден паркинг;

туристичко осигурување, туристичка такса и ДДВ

 

Цените се изразени во ЕУР, се плаќа исклучиво во денари по дадениот курс

Пакетите важат од 01.01.2019 до 31.12.201919 година освен за  семинари, конгреси  и државни празници.

Hotel Sv.Nikola – Sandanski

Располага со 63 двокреветни, 21 еднокреветни соби и 7 апартмани. Сите соби и апартмани се модерно опремени, опремени со кабловска телевизија, телефон со директна телефонска линија,мини бар, безжичен интернет, централна климатизација, бања.

За своите најмлади посетители, хотелот нуди детско катче. Хотелот се напојува со хипертермална минерална вода – (75 ° С од бушење). Водата се препорачува за лекување на болести на мускулно-скелетниот систем, респираторни заболувања, болести на периферниот нервен систем.

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ :

Ловиште  „Куклинска чешма“  се наоѓа во селото Пирин / Сандански, 55 км од градот Сандански. Ловиштето се протега на површина од 1500  хектар и се пристигнува по асфалтен пат. Успех  за  лов на дива свиња, тука е  загарантиран, можи да се сретната  змии, волци и лисици. Постои можност да се лови и пастрмка. Гостите на ловиштето  се сместени во луксузната ловечка куќа, која се наоѓа во ловиштето на 1050 м. Има 5 двокреветни соби, од кои секој има сопствена бања а тука е  и луксузна таверна со добра храна.

Ние обезбедуваме возач и транспорт.

Комплексот Свети Врач   е бившата градска бања на градот Сандански. По големиот ремонт и реконструкција, во декември 2015 година, повторно  се отвараат вратите  за жителите и гостите на градот. Се  снабдува  со минерална вода која извира од 400 метри.  Регионот на Сандански е познати  по многуте извори со високи температурни , кои се применувале и ценеле и во римско време. Нивната температура е различна и достигнува до 83 ° C.

Винарската визба “Хамам” е новоотворениот ресторан, дел од Спа комплекс Свети Врач. Во  пријатна атмосфера можете да уживате во широк спектар на различни вина, како од локални производители, така и увозни од целата земја. Со виното ние  ќе ви понудиме најразлични  предјадења од нашата кујна – месо, морски плодови, различни видови сирење. Ние исто така нудиме пици, салати  и десерти. Работно време од 08:00 до 23:00 часот, за да можете да не посетите  од сабајле со  вашето утринско кафе, за ручек или за вечера. Нашиот персонал, кој ги има своите вештини од  Спа Хотелот Св. Никола, се на ваше располагање.