ЕКСКУРЗИИ
ВИКЕНД ТУРИ

ДЕКЕМВРИ

БУДИМПЕШТА&ВИЕНА-CHRISTMASS MARKET
ИСТАНБУЛ-2 ноќи
ВИЕНА-НОВА 2022.ГОДИНА
САРАЕВО-НОВА 2022. ГОДИНА
БЕЛГРАД-НОВИ САД-НОВА 2022. ГОДИНА