TECIMEN**

Хотел TECIMEN 2 ** се наоѓа на 500 метри од море, во централниот дел на градот. Сите соби располагаат со ТВ, балкон, клима. На гостите на располагање им се нуди и  сеф на рецепција. Во склоп на хотелот се наога и ресторан, бар и мал базен. На гостите им е овозможено и користење на Wi-Fi. Пакет 10 BB

 

Термини

цена по лице

Термини

Цена по лице

Термини

Цена по лице

01.06-11.06

175

11.07-21.07

234

20.08-30.08

234

06.06-16.06

175

16.07-26-07

234

25.08-04.09

219

11.06-21.06

180

21.07-31.07

234

30.08-09.09

219

16.06-26.06

180

26.07-05.08

234

04.09-14.09

195

21.06-01.07

185

31.07-10.08

234

09.09-19.09

185

26.06-06.07

195

05.08-15.08

234

14.09-24.09

175

01.07-11.07

234

10.08-20.08

234

19.09-29.09

175

06.07-16.07

234

15.08-25.08

234

23.09-04.10

175

Во цената е вклучено 10 ,  ноќевања со појадок (BB) , клима и превоз.

Дете од 0-5,99 години (само превоз) 60 €, второ дете 20% попуст.
Дете од 6-11,99 години 20% попуст.
Напомена: Климата во цената е вклучена од 01.07.2020- 31.08.2020
Цените се дадени во евра за уплата во денарска противвредност 1 €=62 ден.