IBIZA HOTEL***

https://harmonia.al/index.php/ibiza-hotel/

Хотелот Ибица е дизајниран како убав и многу удобен хотел со три звезди за да служи главно за семејства. Сепак, тој нуди сите видови на можности за сместување. Обезбедени се единечни, двокреветни, трокреветни и четирикреветни соби (апартмани). Собите во хотелот Ибица се опремени со целиот потребен комфор за мебел и опрема. Позициониран веднаш зад Albanian Star Hotel****, гостите на хотелот имаат можност да ги користат сите услуги и понудени во овој хотел.

 

ЦЕНИ по СОБА на ДЕН во €

 

ОПИС

 

Услуга

01.06.2021
14.06.2021

15.06.2021
30.06.2021

01.07.2021
31.08.2021

01.09.2021
14.09.2021

15.09.2021
30.09.2021

DOUBLE

ПП

58.9

65.4

71.9

71.9

58.9

SINGLE

ПП

43.6

49

55.6

49

43.6

TRIPLE

ПП

81.7

91.6

101.4

91.6

81.8

2+1 CHD (0-5,99)

ПП

58.9

65.4

71.9

65.4

58.9

2+1 CHD (6-11,99)

ПП

73.3

81.3

89.8

81.3

73.3

ЦЕНИ по СОБА на ДЕН во €

DOUBLE

ПА

78.5

85

91.6

85

78.5

SINGLE

ПА

60

64.3

70.8

64.3

60

TRIPLE

ПА

111.2

117.7

130.8

117.7

111.2

2+1 CHD (0-5,99)

ПА

78.5

85

91.6

85

78.5

2+1 CHD (6-11,99)

ПА

97.8

105.8

114.3

105.8

97.8

ЦЕНИ по СОБА на ДЕН во €

DOUBLE

All Inc

45.8

49

53.4

49

45.8

SINGLE

All Inc

91.6

98.1

106.8

98.1

91.6

TRIPLE

All Inc

70.9

75.2

81.7

75.2

70.9

2+1 CHD (0-5,99)

All Inc

130.8

137.3

150.4

137.3

130.8

2+1 CHD (6-11,99)

All Inc

91.6

98.1

106.8

98.1

91.6