DABAKLAR****
пакет аранжман 10 ноќи

Кушадаси е најголемото летувалиште на турско-егејската обала, но и место каде непрекинато доаѓаат патнички бродови од каде туристите идат да го видат древниот Ефес. Покрај пристаништето се наоѓаат и ѕидините на Стариот град (Caravanserai), во кој се сместени голем број на работилнице, ресторани и места за ноќен провод. Одма поред него се наоѓа Островот на птиците, шарматно островче на кое се наоѓа мала тврдина, како и неколку кафичи и барови. Под островот се наоѓа нова марина во која пристигнуваат јахти од целиот свет. Од таму градот почнува да се шири со голема брзина и секоја година има се повеќе и повеќе хотели, покрај обалата и низ брдата кои го опкружуваат градот. За младите тука е и позната Bar street, каде баровите работат секоја вечер и гарантираат феноменална забава во текот на летувањето.

 

Цените се изразени по лице во двокреветна соба на база ноќевање со појадок и вечера, на 10 ноќевања.

Цените се изразени во евра, плаќање исклучиво во денарска противвредност од 62 мкд

 

Хотел DABAKLAR**** - цена по ЛИЦЕ – пакет аранжман

Термин

Ноќи

Услуга

ЦЕНА

01.06-11.06 

10

ПП

338

06.06 -16.06

10

ПП

338

11.06 -21.06

10

ПП

338

16.06-26.06

10

ПП

338

21.06 -01.07

10

ПП

338

26.06 -06.07

10

ПП

338

01.07 -11.07

10

ПП

397

06.07 -16.07

10

ПП

455

11.07 -21.07

10

ПП

455

16.07 -26.07

10

ПП

455

21.07 -31.07

10

ПП

455

26.07 -05.08

10

ПП

455

31.07 -10.08

10

ПП

455

05.08 -15.08

10

ПП

455

10.08 -20.08

10

ПП

455

15.08 -25.08

10

ПП

455

20.08 -30.08

10

ПП

455

25.08 -04.09

10

ПП

397

30.08 -09.09

10

ПП

338

04.09 -14.09

10

ПП

338

09.09 -19.09

10

ПП

338

14.09 -24.09

10

ПП

325

19.09 -29.09

10

ПП

328