GRAND & SPA****

www.grandhotelbansko.bg

 

Тип /

Период

 

Услуга

1/2 – СТАНДАРД

АПТ-1 СПАЛНА

1/2 – DELUXE СОБА 

По лице

Доп.легло

По лице

Доп.легло

По лице

Доп.легло

30.11.-19.12.

ПП

37,85 €

-

49,31 €

34,52 €

43,58 €

-

20.12.-26.12.

ПП

55,06 € 

-

66,52 €

46,57 €

60,79 €

-

27.12.-02.01.

ПП

83,73 €

-

100,94 €

70,64 €

89,47 €

-

03.01.-07.01.

ПП

57,35 €

-

68,82 €

48,15 €

63,08 €

-

08.01.-11.02.

ПП

50,47 €

-

63,08 €

44,15 €

56,20 €

-

12.02.-04.03.

ПП

56,20 €

-

67,67 €

47,36 €

61,93 €

-

SKI :

• Транспорт до гондола лифт - бесплатно;  
• Ски гардероба за сопствена опрема - бесплатно;

Хотелски содржини :

• Ресторан;
• Лоби бар;
• Сеф (бесплатно); 
• Room service;
• СПА центар;
• Салон за убавина;
• Конференциска сала; 
• Пеглање (со доплата); 
• Паркинг - бесплатно околу хотелот (необезбеден паркинг)
• Паркинг пред влез на хотелот - со доплата 5 еур на ден (обезбеден со камери)

Опис на соби :

Double room:

• Два одделни или еден брачен кревет; 
• Централно греење;
• Сателитска ТВ;
• Мини - бар;
• Телефон;
• Wi - Fi (бесплатно); 
• Куптило со туш;
• Фен за коса;
• Бањарка и папучи;
Luxury room :
• Два одделни или еден брачен кревет; 
• Централно греење;
• Сателитска ТВ;
• Мини - бар;
• Телефон;
• Wi - Fi (бесплатно); 
• Куптило со туш;
• Фен за коса;
• Бањарка и папучи;
Apartment :
• пространи соби над 60 м2