APARTMANI KONACI (centar)

-          www.kopaoniksmestaj.info

 

АПАРТМАНИ КОНАЦИ (ЦЕНТАР)

Цените се дадени за наерм на Студио / Апартман за 7 ноќи

Акциите со црвено се пресметани во цената

Помалку ноќи од наведените исклучиво на барање

-10% попуст за уплата до 31.10.2020

Aкција

 

Промо Декември

 

 

7=6

7=5

7=5

7=6

 

 

7=6

7=6

7=6

7=5

 

 

Наем

Max Лица

01.Дек

20.Дек

20.Дек

27.Дек

27.Дел

03.Jан

03.Jан

10.Jан

10.Jан

17.Jан

17.Јан

24.Jан

24.Јан

31.Jан

31.Jан

07.Фев

07.Фев

14.Фев

14.Фев

21.Фев

21.Фев

28.Фев

28.Фев

07.Mар

07.Mар

14.Mар

14.Mар

21.Mар

21.Mар

04.Aпр

Бр на ноќи

 

1ноќ нед-чет

1 ноќ чет-нед

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

0+1 Стд

2

31

41

345

741

490

409

383

411

663

631

515

490

466

388

271

196

1+1 Стд

3

34

45

398

826

544

454

426

478

734

698

572

544

521

433

302

226

2+1 Стд

4

38

50

443

918

605

504

473

532

812

772

635

605

575

479

342

251

Јелач

 2+1 Стд

4

42

55

487

1,009

666

555

521

587

897

852

699

666

635

530

382

276

3+1 Aпп

5

51

68

594

1,193

786

656

615

714

1,080

1,026

826

786

750

626

458

337

2+2 Aпп

6

56

74

652

1,377

908

756

710

780

1,186

1,126

953

908

865

721

503

370

2+2 Aпп LUX

6

61

82

718

1,518

998

832

780

859

1,306

1,240

1,049

998

950

791

593

408

CENE Ц Цени во Еур за наем на апартман по ноќевање

 

 

 

01.Дек

20.Дек

Нед-Чет

01.Дек

20.Дек

Чет-Нед

20.Дек

27.Дек

27.Дек

03.Jан

03.Jан

24.Jан

24.Jан

31.Jан

31.Jан

14.Фев

14.Фев

21.Фев

21.Фев

28.Фев

28.Фев

14.Mар

14.Mар

21.Mар

21.Mар

04.Aпр

0+1 Стд

2

31

41

44

106

82

68

90

85

82

78

66

35

1+1 Стд

3

34

45

50

118

91

79

105

96

91

86

73

40

2+1 Стд

4

38

50

56

131

101

89

116

106

101

96

82

44

Јелач

 2+1 Стд

4

42

55

62

144

111

97

128

117

111

106

90

50

3+1 Aпп

5

51

68

76

170

131

119

155

138

131

125

110

61

2+2 Aпп

6

56

74

83

197

151

130

169

159

151

144

121

67

2+2 Aпп LUX

6

61

82

91

217

167

144

186

174

167

158

142

73

 

Во цената е вклучено:

Наем на Студио / Апартман за наведен број на ноќи Користење на Ски Грдеробер Wi-Fi Основно одржување

 

Во цената не е вклучено:

Туристичка Такса 1 Еур по лице,Деца 7 -15години плаќаат 0,5 eurпо лице на. (се наплаќа во агенција) Паркинг

 

Опис на Студио / Апартман: 

Студио 0+1 (1-2 лица ) – купатило(туш),една просторија со софа на развлекување за 2 лица или француски лежај

Студио 1+1 (2-3 лица ) – купатило (туш),една просторија со лежај за една особа и софа на раз влек ува ње за 2 лица

Студио 2+1 (3-4 лица ) - купат ило (туш),една простоја со 2 редовни легла и софа на раз влек ув ање з а 2 лица

Апартман 3+1 (4-5 лица ) – купатила (туш),дневна просторија со софа на развлекување за 2 лица, спална соба со француски лежај и уште една мала соба со 1 редовно легло.

Апартман 2+2 (4-6 лица ) -  купатило (туш),дневна проторија со софа на раз влекување за 2 лица, спална соба со француски лежај, спална соба со 2 редовни легла.

Студио 2+1 Јелач (3-4 лица ) - купатило (туш ) мала просторија со француски лежај и софа на развлек ување за 1-2 лица.