JAT-APARTMANI

-          www.jatapartmani.com

 

JAT APARTMANI (Центар) 

Цените се дадени во ЕУР по Студио / Апартман за 7 ноќи

-10% попуст за уплата до 15.11.2020

Период

29.Нов

20.Дек

20.Дек

27.Дек

27.Дек

03.Jан

03.Jан

10.Jан

10. Jан

17. Jан

17. Jан

24.Jан

24.Jан

31.Jан

31.Јан 14.Фев

14.Фев

21.Фев

21.Фев

28.Фев

28.Фев

 14.Мар

15.Mар

05.Aпр

Бр на ноќи

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

Тип на Соба

Mах Лица

 

Акција 7=6 1 ноќ ГРАТИС

Пресметани во цена  

0+1 / A

2

324

342

568

355

340

355

305

540

440

419

265

230

2+0 / B

2

340

404

616

371

347

371

319

586

481

458

291

264

1+1 / C

3

371

441

664

403

363

403

342

631

497

474

311

271

2+1 / D

4

442

485

703

489

458

489

416

668

605

577

379

277

3+1 / E

5

489

678

1,090

616

521

616

526

1,036

680

647

413

379

4+1 / F

6

553

754

1,204

664

608

664

571

1,143

780

742

494

440

 

Цената вклчува:

Наем на Стдуио / Апартман за 7 ноќиПомалку ноќи од 7 дена исклучиво на барање.

 

Доплати:

Полупансион (Појадок и Вечера) -17 Еur по лице на ден за возрасни; Полнпансион (Појадок,Ручек и Вечера) - 26 eur по лице на ден за возрасни; Деца 2-10 години добиваат 50% попуст; Деца до 2 години ГРАТИС
   За уплата на 7 полупансион 1 гратис  Туристичка Такса и Хотелско осигурување се наплаќа на рецепција; Возрасни:1,2 eur ;Деца 7-15 години 0,8 eur. Деца до 7 години ГРАТИСХотелско осигурување 0,2 Еур по лице на ден