вила WHITE LAKE

-          Вила WHITE LAKE

 

Објектот се наоѓа на кејот во Охрид, во склопот на истиот има 8 соби и 2 апартмани. Собите се двокреветни, комплетно опремени со интернет, кабловска ТВ, ТВЦ, 4 од собите имаат балкон со поглед на езеро (Superior), 4 се на задната страна на вилата и немаат балкон (Standard). Апартманите се за 4 лица, исто така опремени со балкон и со поглед на езеро.

 

ТИП

10.06.-09.07.

10.07.-20.08.

21.08.-29.12.

СУПЕРИОР

48 €

58 €

48 €

СТАНДАРД

38 €

43 €

38 €

АПАРТМАНИ

75 €

75 €

75 €