КОПАОНИК

31.12.2020 Скопје-Копаоник Состанок на групата од пред Дрво Декор во 07:30 часот. Поаѓање кон Kопаоник со попатни паузи. Пристигнување во Брзече и сместување во хотелот. Слободно време за индивидуални активности како и подготовки за најлудата ноќ. Свечена вечера со музика и забава (согласно протоколите за Ковид 19 во Република Србија. Ноќевање.

01.01.2021 Копаоник Појадок. По појадокот за љубителите на зимскиот спорт можност за опционална посета на скијачките центри каде се и многуте кафулиња, салаши и ресторани. Заминување кон Копаоник и запознавање со нивните убавини. Организиран превоз со шатл-бус до центарот на Копаоник.
Напомена: (Moжност за скијачите: превоз со гондола на оддалеченост од 300м од хотелот - Бела река која води до Мали Караман) Во договорено време со водичот, враќање во хотел. Ручек Краток одмор. Свечена вечера со музика и забава (согласно протоколите за Ковид 19 во Република Србија ). Ноќевање.

02.01.2021 Копаоник Појадок. По појадокот, Слободни активности или можност за опционална посета на скијачките центри и уживање во убавините на Копаоник со шатл бус. Враќање во хотел. Ручек. Слободно време. Вечера. Ноќевање.

03.01.2021 Копаоник-Скопје Појадок. По појадокот одјава од хотелот и заминување. Попатни паузи за одмор и царински формалности. Во вечерните часови пристигнување во Скопје.

ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ ИЗНЕСУВА : 170 €

Датум на реализација : 31.12-03.01.2021

Цена за ран букинг до 25.11.2020 : 155€

Регуларна цена : 170€

Доплати за услуги:

Доколку користите + ден се доплаќа 20 € / за деца е 15 € (услуга полупансион)

Доколку користите + ден се доплаќа 27 € / за деца е 21 € (услуга полн пансион)

Деца од 5 до 9 години плаќаат 110 € ги користат сите услуги 

Напомена :

- Флекси букинг - Доколку странките го откажат патувањето 7 дена пред закажаниот термин имаат можност да одберат друг термин во Апарт хотел Копаоник согласно со слободните капацитети (може да се искористи исклучиво во зимска сезона 2021).      

- Ве информираме за протоколите во случај да се затворат границите или има дополнителни рестрикции  уплатените средства ги враќаме во целост.

- Почитување на протоколите согласно со законот превоз на патници со вкупен капацитет до 75% 

- Може да се патува и со лична карта 

- Задолжително носење на маски во автобус и патничко осигурување