Хотел ПАРК****

-          Хотел ПАРК****-Охрид 

www.parklakesidehotel.com

Се наоѓа во месноста ГОРИЦА 1, на околу 3 км. од Градскиот плоштад и на сама плажа. Потполно нов објект, изграден пред неколку години, располага :

-          24 двособно апартмани

-          50 двокреветни соби

-          Ресторан со 180 седишта, од кои 60 се на летната тераса

-          Соба за состаноци и сала за семинари

-          Плажа

-          Отворен летен базен

-          Тениско игралиште

-          Едриличарски клуб

-          WI-FI мрежа, достапна насекаде

 

ЦЕНОВНИК по ЛИЦЕ со ПОЈАДОК за ПЕРИОД : 15.06. – 31.08.

ТИП СОБА

Буџет соба

Поглед ПАРК

Поглед Страна

Поглед Езеро

1/1 СОБА

42 €

45 €

47 €

50 €

1/2 СОБА

27 €

32 €

35 €

37 €

1/3 СОБА

-

30 €

33 €

35 €

1/4 СОБА

-

28 €

30 €

32 €

 

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА!!! ЦЕНИ по ЛИЦЕ со ПОЈАДОК во 1/2 СОБА

Ноќевања

Буџет соба

Поглед ПАРК

Поглед Страна

Поглед Езеро

3 ноќев.

66 €

79,2 €

87,12 €

92,4 €

5 ноќев.

107,5 €

129 €

141,9 €

150,5 €

7 ноќев.

147 €

176,4 €

194 €

205,8 €

-          ДОПЛАТА за ПОЛУПАНСИОН : 10 € по лице, на ден

-          ДОПЛАТА за ПОЛН ПАНСИОН : 20 € по лице, на ден

-          ДЕТЕ до 7 год. во 1/2 соба (исклучок буџет соба) - БЕСПЛАТНО

-          ДЕТЕ до 15 год. со 2 возрасни лица во 1/3 соба – БЕСПЛАТНО

-          2-ро и 3-то ДЕТЕ до 15.год. имаат ПОПУСТ од 30% од редовната цена, користат легла и услуга