хотел ИНТЕРНАЦИОНАЛ****

www.hotelinternational.mk

Под падините на планините Петрино и Галичица, непосредно до познатите Билјанини извори, од кои според легендата настанало познатото Охридско Езеро, на излезот од булеварот „Туристичка“ кој води до најубавите плажи на источното крајбрежје, се наоѓа хотелот „Интернационал“. На атрактивна локација, изграден во модерен стил, хотелот „Интернационал“ е идеално место за вашиот престој во Охрид. Оддалечен на 5 минути од Езерото и само 15 минути од центарот на градот, хотелот „Интернационал“нуди извонредни услови за престој на гостите. Располага со 35 стилски уредени соби, од кои 28 се двокреветни, 2 се четворокреветни, а 5 апартмани. Сите имаат клима уред, интернет и телевизија. Се издаваат по принципот ноќевање со доручек кој се реализира во специјалниот интерен ресторан наменет само за гостите кои користат сместување во хотелот. Хотелот има сопствен паркинг, обезбеден со видео надзор, прекрасна тераса со бар, конгресна сала, фитнес сала, финска бања, турска бања, џакузи, масажа. За овие и сите дополнителни услуги кои ги нуди хотелот може повеќе да се информирате на рецепцијата на хотелот која работи 24 часа или на телефонот +389 46 55 11 66. Тука љубезно ќе ве информираат за се што ве интересира во врска со посета на знаменитостите на градот, рентакар, рентабајк или други услуги, екскузрзии и останати корисни информации.

 

ЦЕНОВНИК за ПЕРИОД : 01.05.2021 – 31.06.2021

 

Тип СОБА

ЦЕНОВНИК – ПО СОБА

САМО НОЌЕВАЊЕ

НОЌЕВАЊЕ со ПОЈАДОК

1/2 СОБА

30 €

36 €

1/3 СОБА

40 €

49 €

СТУДИО (за 2 лица)

40 €

46 €

АПАРТМАН (за 4 лица)

60 €

72 €

АПАРТМАН (за 5 лица)

70 €

85 €

ЦЕНОВНИК за ПЕРИОД : 01.07.2021 – 31.08.2021

 

Тип СОБА

ЦЕНОВНИК – ПО СОБА

САМО НОЌЕВАЊЕ

НОЌЕВАЊЕ со ПОЈАДОК

1/2 СОБА

40 €

46 €

1/3 СОБА

50 €

59 €

СТУДИО (за 2 лица)

50 €

56 €

АПАРТМАН (за 4 лица)

70 €

82 €

АПАРТМАН (за 5 лица)

80 €

95 €

ЦЕНОВНИК за ПЕРИОД : 01.09.2021 – 01.10.2021

 

Тип СОБА

ЦЕНОВНИК – ПО СОБА

САМО НОЌЕВАЊЕ

НОЌЕВАЊЕ со ПОЈАДОК

1/2 СОБА

30 €

36 €

1/3 СОБА

40 €

49 €

СТУДИО (за 2 лица)

40 €

46 €

АПАРТМАН (за 4 лица)

60 €

72 €

АПАРТМАН (за 5 лица)

70 €

85 €

-          Деца 0-6,99 год. – ГРАТИС, а деца од 7 – 11,99 год. плаќаат 50% од цената за возрасен