ALBANIA STAR****

https://harmonia.al/index.php/albania-star-hotel/

Хотелот е поставен директно на морскиот брег, оддалечен 13 км од центарот на градот, со сите предности на архитектурата, хотелот ви нуди уникатно искуство за да го почувствувате спокојството на рајот на ниво на морето. Покрај својата позиција на првата морска линија, угледот на хотелот се зголеми главно благодарение на професионалната персонализирана услуга. Хотелот нуди услуга со квалитет со 4 звезди. Има 133 соби и апартмани што ќе ја направат вашата посета незаборавна. Сите соби имаат два кревети со целосна големина или еден кревет со големина. Сите имаат балкон, а оние со поглед на море гарантираат едно од најдобрите зајдисонце над морето.

 

STANDARD PARK SIDE BALKONY ROOM-ЦЕНА по СОБА на ДЕН во €

 

ОПИС

 

Услуга

01.06.2021
14.06.2021

15.06.2021
30.06.2021

01.07.2021
31.08.2021

01.09.2021
14.09.2021

15.09.2021
30.09.2021

DOUBLE

ПП

69.8

80.7

93.7

80.7

69.7

SINGLE

ПП

53.4

61

71.9

61

53.4

TRIPLE

ПП

101.4

114.5

134.1

114.5

101.4

2+1 CHD (0-5,99)

ПП

69.8

80.7

93.7

80.7

69.8

2+1 CHD (6-11,99)

ПП

87.1

100.5

117

100.5

87.1

STANDARD SEA SIDE BALKONY ROOM-ЦЕНА по СОБА на ДЕН во €

DOUBLE

ПП

76.3

87.2

100.3

87.2

76.3

SINGLE

ПП

87.8

66.5

77.4

66.5

57.8

TRIPLE

ПП

107.9

121

140.6

121

107.9

2+1 CHD (0-5,99)

ПП

76.3

87.2

100.3

87.2

76.3

2+1 CHD (6-11,99)

ПП

95.2

108.5

125

108.5

95.2

STANDARD PARK SIDE BALKONY ROOM-ЦЕНА по СОБА на ДЕН во €

DOUBLE

ПА

89.4

100.3

113.4

100.3

89.4

SINGLE

ПА

69.8

77.4

88.3

77.4

69.8

TRIPLE

ПА

127.5

140.6

160.2

140.6

127.5

2+1 CHD (0-5,99)

ПА

89.4

100.3

113.4

100.3

89.4

2+1 CHD (6-11,99)

ПА

111.7

125

141.5

125

111.7

STANDARD SEA SIDE BALKONY ROOM-ЦЕНА по СОБА на ДЕН во €

DOUBLE

ПА

95.9

106.8

119.9

106.8

95.9

SINGLE

ПА

74.1

81.7

92.6

81.7

74.1

TRIPLE

ПА

134.1

150.4

170

150.4

134.1

2+1 CHD (0-5,99)

ПА

95.9

106.8

119.9

106.8

95.9

2+1 CHD (6-11,99)

ПА

119.7

133

149.5

133

119.7