hotel BLUE EYE

http://blueeyehotel.al

Blue Eye Hotel е еден од најпрепознатливите хотели лоциран во централното подрачје на Ксамил. Нивните првокласни соби се со прекрасен поглед, одлична услуга и вистинско гостопримство. Хотелот е дом за вашето незаборавно време и најдобрите слики од камерата!

 

ПРИЗЕМЈЕ – ЦЕНИ по СОБА на ДЕН во €

 

ОПИС

 

Услуга

01.05.2021
30.06.2021

01.07.2021
15.07.2021

16.07.2021
31.07.2021

01.08.2021
31.08.2021

01.09.2021
15.09.2021

DOUBLE

НП

52.3

56.7

73

76.3

53.4

SINGLE

НП

52.3

56.7

73

76.3

53.4

1+1 CHD (0-11,99)

НП

52.3

56.7

73

76.3

53.4

2+1 CHD (0-5,99)

НП

52.3

56.7

73

76.3

53.4

2+1 CHD (6-11,99)

НП

65.4

69.8

86.1

89.4

66.5

ПРВ СПРАТ – ЦЕНИ по СОБА на ДЕН во €

DOUBLE

НП

56.7

62.1

76.3

81.8

58.9

SINGLE

НП

56.7

62.1

76.3

81.8

58.9

1+1 CHD (0-11,99)

НП

56.7

62.1

76.3

81.8

58.9

2+1 CHD (0-5,99)

НП

56.7

62.1

76.3

81.8

58.9

2+1 CHD (6-11,99)

НП

69.8

75.2

89.4

94.8

71.9

ВТОР СПРАТ – ЦЕНИ по СОБА на ДЕН во €

DOUBLE

НП

56.7

62.1

76.3

81.8

58.9

SINGLE

НП

56.7

62.1

76.3

81.8

58.9

1+1 CHD (0-11,99)

НП

56.7

62.1

76.3

81.8

58.9

2+1 CHD (0-5,99)

НП

56.7

62.1

76.3

81.8

58.9

2+1 CHD (6-11,99)

НП

69.8

75.2

89.4

94.8

71.9