SUN HOTEL***

https://harmonia.al/index.php/sun-hotel/

Sun Hotel е елегантен хотел сместен во морскиот брег на заливот Драч, на 5 км оддалеченост од центарот на градот. Овој хотел е дизајниран со совршени, извонредни удобности каде задоволството на гостите е загарантирано со неговата квалитетна услуга, пријатна гостопримливост и привлечна атмосфера. Sun Hotel е совршен избор за посетителите кои доаѓаат во Драч за деловно работење или за одмор. Погледот од хотелот Сан кон плажата е една од најдобрите одлики.

 

STANDARD PARK SIDE BALKONY – ЦЕНА по СОБА на ДЕН во €

 

ОПИС

 

Услуга

01.06.2021
14.06.2021

15.06.2021
30.06.2021

01.07.2021
31.08.2021

01.09.2021
14.09.2021

15.09.2021
30.09.2021

DOUBLE

ПП

56.7

63.2

71.9

63.2

56.7

SINGLE

ПП

42.5

46.9

55.6

46.9

42.5

TRIPLE

ПП

81.7

88.3

101.4

88.3

81.7

2+1 CHD (0-5,99)

ПП

56.7

63.2

71.9

63.3

56.7

2+1 CHD (6-11,99)

ПП

70.6

78.6

89.8

78.6

70.6

STANDARD SEA SIDE BALCONY – ЦЕНА по СОБА на ДЕН во €

DOUBLE

ПП

63.2

67.6

78.5

67.6

63.2

SINGLE

ПП

46.9

52.3

60

52.3

46.9

TRIPLE

ПП

88.3

98.1

111.2

98.1

88.3

2+1 CHD (0-5,99)

ПП

63.2

67.6

78.5

67.6

63.2

2+1 CHD (6-11,99)

ПП

78.6

84.5

97.8

84.5

78.6

STANDARD PARK SIDE BALKONY – ЦЕНА по СОБА на ДЕН во €

DOUBLE

ПА

76.3

82.8

91.6

82.8

76.3

SINGLE

ПА

57.8

63.2

70.8

63.2

57.8

TRIPLE

ПА

107.9

117.7

130.8

117.7

107.9

2+1 CHD (0-5,99)

ПА

76.3

82.4

91.6

82.8

76.3

2+1 CHD (6-11,99)

ПА

95.2

103.2

114.3

103.2

95.2

STANDARD SEA SIDE BALCONY – ЦЕНА по СОБА на ДЕН во €

DOUBLE

ПА

82.8

87.2

98.1

87.2

82.8

SINGLE

ПА

63.2

67.6

75.2

67.6

63.2

TRIPLE

ПА

117.7

124.3

137.3

124.3

117.7

2+1 CHD (0-5,99)

ПА

82.8

87.2

98.1

87.2

82.8

2+1 CHD (6-11,99)

ПА

103.2

109

122.4

109

103.2