PREMIUM BEACH HOTEL*****

https://premiumbeachhotel.com/

Премиум хотел Бич, сосема ново луксузно одморалиште со 5 вездички, во Албанија е посветено да понуди инспиративни патнички искуства. Сместено во областа на плажата Голем, на првата линија со морето, претставува најдобро класно сместување и угостителство во Албанија. Сместен помеѓу два главни албански града на кратко растојание од меѓународниот аеродром во Тирана, тој е вистинскиот избор да ги задоволи сите ваши патни потреби. Опуштете се во областа на плажата, вкусете медитерански и традиционални деликатеси, истражете ги историските места во близина, искористете ги деловните објекти и широкиот спектар на услуги за поперсонализирано искуство за гости додека сте на службено патување. 114 соби и апартмани со повеќе од 50% со панорамски поглед на море на Јадранот, со неколку барови и ресторани, базени, конференциски сали, спа и фитнес-центар, кои работат 24 часа на ден, и високо искусен и ентузијастички персонал се додадени мерки на извонредност за секој момент од престојот во хотел Премиум. За сите оние што бараат да организираат корпоративни настани, свадби, состаноци и конференции, стандардите за услуги, трпезарија и простории на ова иновативно одморалиште што претставуваат репер за сите имоти за сместување во албанската плажа, се гаранција за значаен животен момент.

 

STANDARD LAND VIEW ROOM – ЦЕНА по СОБА на ДЕН во €

 

ОПИС

 

Услуга

31.05.2021
10.07.2021

11.07.2021
10.09.2021

DOUBLE

All Inclusive

143.9

165.7

SINGLE

All Inclusive

129.7

161.3

TRIPLE

All Inclusive

202.7

235.4

1+1 CHD (0-5,99)

All Inclusive

141.7

161.3

1+1 CHD (6-11,99)

All Inclusive

141.7

161.3

2+1 CHD (0-5,99)

All Inclusive

143.9

165.7

2+1 CHD (6-11,99)

All Inclusive

179.9

207.1

DELUXE SEA VIEW ROOM – ЦЕНА по СОБА на ДЕН во €

DOUBLE

All Inclusive

154.8

180.9

TRIPLE

All Inclusive

219.1

255.1

2+1 CHD (0-5,99)

All Inclusive

154.8

180.9

2+1 CHD (6-11,99)

All Inclusive

193.5

226.2

FAMILY CONNECTED ROOM – ЦЕНА по СОБА на ДЕН во €

2PAX

All Inclusive

281.2

324.8

3PAX

All Inclusive

281.2

324.8

4PAX

All Inclusive

281.2

324.8

5PAX

All Inclusive

335.7

388

6PAX

All Inclusive

390.2

451.3

2+1 CHD (0-11,99)

All Inclusive

281.2

324.8

2+2 CHD (0-11,99) (0-11,99)

All Inclusive

281.2

324.8

3+1 CHD (0-11,99)

All Inclusive

281.2

324.8

3+2 CHD (0-5,99) (0-5,99)

All Inclusive

281.2

324.8

3+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)

All Inclusive

317.2

366.4

3+2 CHD (6-11,99) (0-5,99)

All Inclusive

317.2

366.4

3+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

All Inclusive

317.2

366.4

4+1 CHD (0-5,99)

All Inclusive

281.2

324.8

4+1 CHD (6-11,99)

All Inclusive

317.2

366.2

4+2 CHD (0-5,99) (0-5,99)

All Inclusive

281.2

324.8

4+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)

All Inclusive

317.2

366.2

4+2 CHD (6-11,99) (0-5,99)

All Inclusive

317.2

366.2

4+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

All Inclusive

350.1

405.5

5+1 CHD (0-5,99)

All Inclusive

335.7

388

5+1 CHD (6-11,99)

All Inclusive

371.7

429.5