Хотел ИМПЕРИАЛ****

-          Хотел ИМПЕРИАЛ****-Струга 

www.imperialstruga.com

ИМПЕРИАЛ е хотел со 4 звезди во живописниот град Струга, со пријатно поглед на Охридското Езеро. Imperial Hotel & Spa ги има сите квалитетни капацитети што можат најдобро да ја задоволат потребата и барањата на клиентот.

Imperial Hotel & Spa има 41 соба и 1 апартмани, СПА центар, дневна бар. Стратешката локација во центарот на градот нуди уникатно и одлично сместување на сите патници кои ќе го изберат Империал хотел и Спа.

Персоналот на хотелот се луѓе се внимателно избрани, имаат искуство и се обучени да им овозможат на сите гости одлични и професионални услуги и кои се стремат да обезбедат квалитетни услуги, приватност преку прилагодување на хотелските услуги за да ги задоволат потребите на секој клиент.

 

ЦЕНИ ПО ЛИЦЕ – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

Во 1/2 или 1/3 соба – по лице за 1-2 ноќевања

24,5 €

Во 1/2 или 1/3 соба – по лице за повеќе од 2 ноќевања

22,5 €

-          Цените се дадени со вклучена туристичка такса

-          ДОПЛАТА за ОБРОК (ручек или вечера) : 5 € по лице на ден

-          ДЕЦА до 5 год. – бесплатно (не користи легло)

-         ДЕЦА од 6-12 год. плаќаат 70% од цената за возрасен (користат легло)