DRYMADES BUNGALOWS****

www.drymades.al

Drymades се наоѓа на само 10 метри од морето, има кристално чиста вода и песочна плажа. Сценографијата воодушевува, а сината вода се “меша“ со високите планини.

Местото покрај плажа опфаќа карпеста плажа, ресторан и простор за настани во живо, заедно со cocktail & beach bar. Со оглед на популарноста на Drymades, ги охрабруваме гостите да ги резервираат своите термини однапред. Градењето на дведецениското искуство како хотелиери нè обдари со богата традиција на гостопримство. Дримадес пречекува стотици гости, секогаш настојувајќи да им го пружи најдоброто искуство. Ќе бидете сведоци од прва рака на топлината на албанското гостопримство и сета наша природа.

 

DOBLE ROOM STANDARD  - ЦЕНА ПО СОБА НА ДЕН во €

 

ОПИС

 

Услуга

01.06.2021
30.06.2021

01.07.2021
11.09.2021

12.09.2021
05.10.2021

2 PAX

НП

78

114

54

TRIPLE ROOM   - ЦЕНА ПО СОБА НА ДЕН во €

2PAX

НП

95

145

75

3PAX

НП

95

145

75

2+1 CHD (0-11,99)

НП

95

145

75

QUADRUPLE ROOM   - ЦЕНА ПО СОБА НА ДЕН во €

2PAX

НП

105

155

95

3PAX

НП

105

155

95

2+1 CHD (0-11,99)

НП

105

155

95

2+2 CHD (0-11,99) (0-11,99)

НП

105

155

95

3+1 CHD (0-11,99)

НП

105

155

95

FAMILY ROOM   - ЦЕНА ПО СОБА НА ДЕН во €

2PAX

НП

115

165

105

3PAX

НП

115

165

105

2+1 CHD (0-11,99)

НП

115

165

105

2+2 CHD (0-11,99) (0-11,99)

НП

115

165

105

3+1 CHD (0-11,99)

НП

115

165

105