SANTUR***
пакет аранжман 5 ноќи

Кушадаси е најголемото летувалиште на турско-егејската обала, но и место каде непрекинато доаѓаат патнички бродови од каде туристите идат да го видат древниот Ефес. Покрај пристаништето се наоѓаат и ѕидините на Стариот град (Caravanserai), во кој се сместени голем број на работилнице, ресторани и места за ноќен провод. Одма поред него се наоѓа Островот на птиците, шарматно островче на кое се наоѓа мала тврдина, како и неколку кафичи и барови. Под островот се наоѓа нова марина во која пристигнуваат јахти од целиот свет. Од таму градот почнува да се шири со голема брзина и секоја година има се повеќе и повеќе хотели, покрај обалата и низ брдата кои го опкружуваат градот. За младите тука е и позната Bar street, каде баровите работат секоја вечер и гарантираат феноменална забава во текот на летувањето.

 

Цените се изразени по лице во двокреветна соба на база ноќевање со појадок и вечера, на 5 ноќевања.

Цените се изразени во евра, плаќање исклучиво во денарска противвредност од 62 мкд

 

Хотел SANTUR*** - цена по ЛИЦЕ – пакет аранжман

Термин

Ноќи

Услуга

ЦЕНА

01.06-06.06 

5

ПП

189

06.06-11.06

5

ПП

195

11.06-16.06

5

ПП

195

16.06-21.06

5

ПП

195

21.06-26.06

5

ПП

195

26.06-01.07

5

ПП

195

01.07-06.07

5

ПП

195

06.07-11.07

5

ПП

215

11.07-16.07

5

ПП

215

16.07-21.07

5

ПП

215

21.07-26.07

5

ПП

215

26.07-31.07

5

ПП

215

31.07-05.08

5

ПП

215

05.08-10.08

5

ПП

215

10.08-15.08

5

ПП

215

15.08-20.08

5

ПП

215

20.08-25.08

5

ПП

215

25.08-30.08

5

ПП

194

30.08-04.09

5

ПП

189

04.09-09.09

5

ПП

189

09.09-14.09

5

ПП

189

14.09-19.09

5

ПП

189

19.09-24.09

5

ПП

189