TOP CARTAGO***S+

H top Cartago nova***s - Malgrat de mar

Лето 2020

Хотелските соби може да варираат во големина и дизајн, па сместувањето во собите од сликите не е загарантирано. Хотелите имаат право да ја променат својата политика на обезбедените услуги (за дополнителни трошоци / бесплатно). Искрено се извинуваме за какви било несогласувања

РЕДОВНИ ЦЕНИ – FB WW (ПОЛН ПАНСИОН со ВИНО и ВОДА)

Double Room

FB WW (Полн Пансион со вино и вода)

min 2 / max 3 +1

цена по лице

трет возрасен

прво дете 2-13,99 

второ дете 2-13,99 

23.05.2020 - 30.05.2020

242 €

193 €

48 €

145 €

30.05.2020 - 06.06.2020

257 €

205 €

48 €

153 €

06.06.2020 - 13.06.2020

257 €

205 €

48 €

153 €

13.06.2020 - 20.06.2020

257 €

205 €

48 €

153 €

20.06.2020 - 27.06.2020

345 €

271 €

195 €

195 €

27.06.2020 - 04.07.2020

345 €

271 €

195 €

195 €

04.07.2020 - 11.07.2020

345 €

271 €

195 €

195 €

11.07.2020 - 18.07.2020

460 €

357 €

254 €

254 €

18.07.2020 - 25.07.2020

460 €

357 €

254 €

254 €

25.07.2020 - 01.08.2020

460 €

357 €

254 €

254 €

01.08.2020 - 08.08.2020

531 €

410 €

290 €

290 €

08.08.2020 - 15.08.2020

531 €

410 €

290 €

290 €

15.08.2020 - 22.08.2020

455 €

354 €

252 €

252 €

22.08.2020 - 29.08.2020

443 €

344 €

245 €

245 €

29.08.2020 - 05.09.2020

332 €

261 €

189 €

189 €

05.09.2020 - 12.09.2020

313 €

247 €

181 €

181 €

Цените се изразени во евра

Во цената е вклучено:

7 ноќевања на наведената услуга Организиран трансфер аеродром - хотел -аеродром

Во цената не е вклучено:

Патничко осигурување Туристичка такса која се плаќа во Хотел Авионски билет - Цените се движат од 100 до 250ЕУР само со рачен багаж (повратен билет) Доплата за 20кг багаж - околу 3800мкд по лице во 2 правци; Доплата за 32кг багаж - околу 5300мкд по лице во 2 правци; Доплата за WIZZ PRIORITY- околу 1300мкд по лице во 2 правци;

Забелешка:

Цената за доплатите за багаж е валидна доколку се резервират заедно со авиобилетот и истата е променлива. Дете 0-1,99 доплаќа само за трансфер - 10€