ЕВРОПСКИ
ГРАДОВИ

МАЈ 2020.

САНТОРИНИ-МАЈ-Св.КИРИЛ
НЕАПОЛ-АЛБЕРОБЕЛО-КАПРИ-АМАЛФИ-ПОЗИТАНО-ПОМПЕА
ПАРОС-НАКСОС-МИКОНОС
МОСКВА&САНКТ ПЕТЕРСБУРГ-МАЈ
МИЛАНО-ЏЕНОВА-АЗУРЕН БРЕГ
ДУБАИ