SPLENDOR HOTEL & SPA*****

https://hotelsplendor.al/web/

Замислете хотел, каде што најважни сте Вие. Место од соништата во кое гостите го добиваат заслуженото. Место само за луѓе само за луѓе кои знаат што навистина им треба. Место за оние кои го сакаат животот, добрата и природата. Откријте нов универзум, каде што сè може да се случи. Спојување на елементите на природата на крајбрежјето Дерми, Логора Монтеин и традиционалното правење на едно од најуникатните природни раеви во светот. Сплендор нуди нова димензија на одмор во рајот.

 

PROMO ROOM MOUNTAIN VIEW – ЦЕНА ПО ЛИЦЕ НА ДЕН ВО €

 

ОПИС

 

Услуга

01.06.2021
30.06.2021

01.07.2021
15.07.2021

16.07.2021
31.07.2021

01.08.2021
31.08.2021

01.09.2021
10.09.2021

DOUBLE

НП

74.1

93.7

119.9

139.5

93.7

TRIPLE

НП

98.1

117.7

143.9

163.5

117.7

2+1 CHD (0-1,99)

НП

74.1

93.7

119.9

139.5

93.7

2+1 CHD (2-11,99)

НП

85.6

105.2

131.3

151

105.2

STANDARD SEA VIEW WITHOUT BALCONY - ЦЕНА ПО ЛИЦЕ НА ДЕН ВО €

DOUBLE

НП

82.8

102.5

130.8

148.2

102.5

TRIPLE

НП

107.9

124.3

153.7

173.3

124.3

2+1 CHD (0-1,99)

НП

82.8

102.5

130.8

148.2

102.5

2+1 CHD (2-11,99)

НП

94.3

113.9

142.2

159.7

113.9

STANDARD SEA VIEW - ЦЕНА ПО ЛИЦЕ НА ДЕН ВО €

DOUBLE

НП

82.8

111.2

139.5

157

111.2

TRIPLE

НП

107.9

134

163.5

179.8

134.1

2+1 CHD (0-1,99)

НП

82.8

111.2

139.5

157

111.2

2+1 CHD (2-11,99)

НП

94.3

122.6

151

168.4

122.6

JUNIOR SUITE - ЦЕНА ПО ЛИЦЕ НА ДЕН ВО €

DOUBLE

НП

119.9

157

176.6

194

139.5

TRIPLE

НП

143.9

179.8

199.5

219.1

163.5

2+1 CHD (0-1,99)

НП

119.9

157

176.6

194

139.5

2+1 CHD (2-11,99)

НП

131.3

168.4

188

205.5

151

FAMILY SUITE - ЦЕНА ПО ЛИЦЕ НА ДЕН ВО €

DOUBLE

НП

157

194

231.1

250.7

157

TRIPLE

НП

179.8

219.1

255.1

274.7

179.8

2+1 CHD (0-1,99)

НП

157

194

231.1

250.7

157

2+1 CHD (2-11,99)

НП

168.4

205.5

242.5

262.1

168.4