Slide background
СРЕДНА ДАЛМАЦИЈА (СПЛИТ-ТРОГИР-КРКА-ДУБРОВНИК)-8.МАРТ

- Термин : 04.03.-08.03.2022
- Автобус
- 2 НП во хотел со 3*
- Разглед на Сплит со водич
- посета на НП „КРКА“ и Трогир со видич
- посета на Дубровник со водич
повеќе

Slide background
БУДИМПЕШТА&ВИЕНА-8.МАРТ

- Термин : 04.03.- 08.03.2022
- Автобус
- 2 НП во хотел со 4*
- Разглед на Будимпешта со водич
- посета на Виена со водич
- посета на Сент Ендре
- посета на ТЦ ARENA PLAZA
- крстарење по Дунав, Чарда...
повеќе

Slide background
ПРАГА-ДРЕЗДЕН-ЧЕШКИ КРУМЛОВ-КАРЛОВИ ВАРИ/3 НОЌИ-8.МАРТ

- Термин : 04.03. - 09.03.2022
- Автобус
- 3 НП во хотел со 3*
- Разглед на Прага со водич
- Посети на Дрезден, Чешки Крумлов & К.ВАРИ со водич
- крстарење по Влтава, фолклорна вечер
повеќе

Slide background
ПРАГА-КАРЛОВИ ВАРИ-ВИЕНА/2 НОЌИ-8.МАРТ

- Термин : 04.03. - 08.03.2022
- Автобус
- 2 НП во хотел со 3*
- Разглед на Прага со водич
- Посета на карлови Вари со водич
- Посета на Виена со водич
- крстарење по Влтава
повеќе

Slide background
САРАЕВО-КОЊИЦ-МОСТАР-8.МАРТ

- Термин : 04.03. - 08.03.2022
- Автобус
- 2 НП во хотел со 4*
- Разглед на Сараево со водич
- Посета на Коњиц & Мостар со водич
повеќе

Slide background
ВЕНЕЦИЈА-МИЛАНО-ВЕРОНА-8.МАРТ

- Автобус
- 2 НП во хотел со 3*
- посета и разглед на Трст
- Разглед на Венеција со стручен водич
- посета и разглед на Милано со стручен водич
- посета и разглед на Верона со стручен водич
- посета на ТЦ FRANCIACORTA
повеќе

Slide background
CELESTYAL CRUISES

ЕДНА ПОИНАКВА АВАНТУРА !!!
ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА ЦЕЛАТА НА ПОНУДА НА CELESTYAL!!!
BLACK NOVEMBER ЦЕНИ (попуст до 50%!!!)
повеќе

А К Т У Е Л Н И   А Р А Н Ж М А Н И !

САРАЕВО-2 НОЌИ
ФЕВРУАРИ
СРЕДНА ДАЛМАЦИЈА-МАРТ 2022
СПЛИТ-ТРОГИР-ДУБРОВНИК
БУДИМПЕШТА-ВИЕНА-МАРТ 2022
2 НОЌИ
ПРАГА-ДРЕЗДЕН-К.ВАРИ
ЧЕШКИ КРУМЛОВ-МАРТ 2022-3 НОЌИ
САРАЕВО-КОЊИЦ-МОСТАР
МАРТ 2022-2 НОЌИ
ПРАГА-К.ВАРИ-ВИЕНА
МАРТ 2022-2 НОЌИ
ВЕНЕЦИЈА-МИЛАНО-ВЕРОНА
МАРТ 2022.-2 НОЌИ