Пакет аранжмани

* Пакет аранжмани со вклучени авио билети, аеродромски карти и трансфер до избраниот хотел…

*Цена се однесува за пакет аранжман по лице за 7 ноќи со вклучен авио билет и трансфер до избраниот хотел

Чартер летови од Солун – Родос

           Thessaloniki/isl. Rhodes/EL 090 (SKG – RHO), AR8, 18:30 – 19:50

           isl. Rhodes/Thessaloniki/EL 091 (RHO – SKG), AR8, 20:30 – 22:00

 

RHODOS

Grecian Fantasia Resort 2*

2**

HB

Faliraki

305€

Sylvia Hotel 2*

2**

BB

Rhodes

270€

Sabina Hotel 3*

3***

BB

Theologos

250€

Zoes Hotel 3*

3***

BB

Rhodes

296€

Pefkos Garden Hotel 3*

3***

HB

Pefhkos

298€

Golden Odyssey 4*

4****

ALL

Kolymbia

431€

Cathrin Hotel 4*

4****

HB

Faliraki

433€

Kresten Hotel 4*

4****

HB

Kalithea

511€

Mediterranean Hotel 4*

4****

HB

Rhodes

555€

Atrium Prestige Thalssso Spa Resort & Villas 5* Delux

5*****

BB

Lachania

793€

RO –   Само ноќевање

BB –   Ноќевање со појадок
HB –   Пола Пансион ( Ноќевање, појадок и вечера )
FB –   Полн пансион ( Ноќевање, појадок, ручек и вечера )
FB+ – Проширен Полн пансион ( Ноќевање, појадок, ручек, вечера, вода и вино со оброците )
AI –    Се вклучено