КРИТ

К R I T

 

РЕДОВНА ЧАРТЕР-ЛИНИЈА со ELIN AIR од СОЛУН, ПОЧНУВАЈЌИ од 01.ЈУНИ

АЕРОДРОМ : ИРАКЛИОН (HERACLION)

-         EL 050 (SKG-HER)

 

-         EL 051 (HER-SKG) 

АЕРОДРОМ : ХАНИА (CHANIA)

-         EL 070 (SKG-CHQ)

-         EL 071 (CHQ-SKG)

БОГАТ и ГОЛЕМ ИЗБОР НА ХОТЕЛИ – ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈА !