ПЕФКОХОРИ

ФИЛОКСЕНИА ВИЛИЏ-АПАРТМАНИ

ЦЕНИ ВО € - ПО СОБА НА НОЌ – СИТЕ СОБИ СО ПОГЛЕД НА БАЗЕН

 

Тип на

Соба

13.04.-31.05.

&

21.09.-КРАЈ

 

01.06.-10.06.

21.06.-30.06.

&

11.06.-20.06.

21.06.-30.06.

&

01.09.-20.09.

 

01.07.-10.07.

11.07.-20.07.

&

21.08.-31.08.

 

21.07.-20.08

За 2 лица

38

43

48

60

65

70

80

-          СИТЕ СТУДИА РАСПОЛАГААТ СО 2 ДУПЛИ ЛЕЖАИ, КУЈНА, ТВЦ, ПАРКИНГ, WI-FI…

-          Оддалеченост од плажа : 250 м.

 

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ЗА ФАМИЛИИ

 

СИТЕ ДЕЦА ОД 0 – 4 год. – БЕСПЛАТНО

ДЕЦА од 4 – 12 год. – САМО 4 € на ден

2 ДЕЦА 4 – 12 год. – САМО 6 € на ден

3. или 4. ВОЗРАСНО ЛИЦЕ во СОБА : 6 € по лице на ден