ЛЕТО 2018-ГРЦИЈА-ЗАКУП

ХАЛКИДИКИ-КАСАНДРА
ПИЕРИА
ЈОНСКО МОРЕ
ГРЦИЈА - ОСТРОВИ
ПЕЛОПОНЕЗ - ТОЛО