ИНТЕРХОТЕЛ-Св.КИРИЛ

Интерхотел – Сандански
валиден ценовник за термин 24-26.05.2019

Цени  по СОБА за сместување од 24-26.05.2019 г. за резервации од 2 или 3 полупансиони

сместување

2 полупансиони

3 полупансиони

SGL standard

1 ADL

122 €

182  €

SGL lux

1 ADL

132 €

196 €

DBL standard

2 ADL

170 €

256 €

2 ADL+CHD (0-3,99)

170 €

256 €

2 ADL+CHD (4-11,99)

208 €

312 €

2 ADL+CHD (12-15,99)

240 €

360 €

DBL lux

2 ADL

186 €

278 €

2 ADL+CHD (0-3,99)

186 €

278 €

2 ADL+CHD (4-11,99)

224 €

335 €

2 ADL+CHD (12-15,99)

256 €

382 €

STD - Studio

2 ADL

248 €

370 €

2 ADL+CHD (0-3,99)

248 €

370 €

2 ADL+CHD (4-11,99)

264€

395 €

2 ADL+CHD (12-15,99)

318 €

474 €

3 ADL

318 €

474 €

3 ADL+CHD (3,99-11,99)

334 €

500 €

APP lux

2 ADL

272 €

410 €

2 ADL+CHD (0-3,99)

272 €

410 €

2 ADL+CHD (4-11,99)

290 €

435 €

2 ADL+CHD (12-15,99)

342 €

514 €

3 ADL

342 €

514 €

3 ADL+CHD (3,99-11,99)

360 €

538 €

Цените се во €, се плаќа во денари 1€ = 62 денари

Легенда;
ADL – возрасен
CHD – дете
SGL standard - еднокреветна стандард соба
SGL lux - еднокреветна лукс соба
DBL standard - двокреветна стандард соба
DBL lux - двокреветна лукс соба
STD Studio - студио – без кујна
APP lux - апартман лукс

 

 

Во цената Е вклучено:

Сместување за соодветен број на ноќевања и избор со појадок или полупансион
Користење на сауна, парна бања и фитнес центар;
Користење на затворен базен со минерална вода со полуолимписки димензии 30-33°С;
Користење на минерален базен 30-33°С;
Користење на отворен термален базен со минерална вода 38°С
Бесплатен паркинг;
Бесплатен безжичен интернет низ хотелот;
Сеф на рецепцијата во хотелот; (за стандард собите);
Сеф во лукс собите и апартманите;
За деца: детски дел со професионален аниматор;
Туристичка такса.

 Во цената НЕ Е вклучено:

Патничко осигурување
Личен трошок на патникот
Неспомнати услуги

Интерхотел Сандански го задржува правото на промена на цените.

Потврдените резервации се наплаќаат во износ 100%