Пакет аранжмани

* Пакет аранжмани со вклучени авио билети, аеродромски карти и трансфер до избраниот хотел…

*Цената се однесува за пакет аранжман по лице за 7 ноќи со вклучен авио билет и трансфер до избраниот хотел

Чартер летови од Солун – Санторини :

Thessaloniki/isl. Santorini/EL 018 (SKG – JTR), AR8, 17:45 – 18:50

isl. Santorini/Thessaloniki/EL 019 (JTR – SKG), AR8, 19:30 – 20:45

 

SANTORINI

Rodakas Hotel 3*

3***

RO

Santorini

340€

Caldera Romantica 3*

3***

BB

Santorini

345€

Holiday Beach Resort 3*

3***

RO

Santorini

359€

Rodakas Hotel 3*

3***

RO

Santorini

361€

Mediterranean Beach Hotel 4*

4****

BB

Santorini

558€

Veggera Hotel 4*

4****

BB

Santorini

620€

Rose Bay Hotel

4****

BB

Santorini

651€

Museum Spa Wellnes Hotel 4*

4****

BB

Santorini

765€

Orizontes Hotel & Villas 4*

4****

BB

Santorini

835€

RO –   Само ноќевање

BB –   Ноќевање со појадок
HB –   Пола Пансион ( Ноќевање, појадок и вечера )
FB –   Полн пансион ( Ноќевање, појадок, ручек и вечера )
FB+ – Проширен Полн пансион ( Ноќевање, појадок, ручек, вечера, вода и вино со оброците )
AI –    Се вклучено