РОДОС

R O D O S

 

РЕДОВНА ЧАРТЕР-ЛИНИЈА со ELIN AIR од СОЛУН, ПОЧНУВАЈЌИ од 01.МАЈ

-         EL 090 (SKG-RHO)

 

-         EL 091 (RHO-SKG) 

БОГАТ и ГОЛЕМ ИЗБОР НА ХОТЕЛИ – ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈА !