Пакет аранжмани

* Пакет аранжмани со вклучени авио билети, аеродромски карти и трансфер до избраниот хотел…

*Цена се однесува за пакет аранжман по лице за 7 ноќи со вклучен авио билет и трансфер до избраниот хотел

Чартер летови од Солун – КРИТ

            Thessaloniki/Heraklion/EL 050 (SKG – HER), 737, 18:00 – 19:15

            Heraklion/Thessaloniki/EL 051 (HER – SKG), 737, 20:15 – 21:30

 

ХОТЕЛ

КАТЕГ.

УСЛУГА

ЛОКАЦИЈА

ЦЕНИ ОД…

CRETE

Nickolas Hotel 1*

1*

BB

Chania

358€

Vantaris Garden & app

1*

HB

Chania

436€

Labyrinth hotel 2*

2**

RO

Chania

252€

Edem Beach Hotel 2*

2**

HB

Rethymno

299€

Elia Hotel Apart.

2**

RO

Heraklion

242€

Zantina Hotel 2*

2**

BB

Rethymno

291€

Aglaia Apartm.

2**

RO

Heraklion

242€

Blue island hotel 2*

2**

BB

Hersonissos

254€

Triton Hotel 2*

2**

BB

Stalis

280€

Castro Hotel 2*

2**

BB

Amoudara

254€

Tsalos Beach Hotel 3*

3***

RO

Analipsis

250€

Panoramo Beach Hotel 3*

3***

HB

Rethymno

372€

Princess studio 3*

3***

RO

Heraklion

250€

Phantenon Hotel 3*

3***

BB

Rethymno

260€

Agrabela Hotel 3*

3***

HB

Heraklion

290€

Aqva Sun Village 4*

4****

ALL

Hersonissos

422€

Europa Beach Hotel 4*

4****

ALL

Analipsis

595€

Klio Apart hotel 4*

4****

BB

Gouves

306€

Pilot Beach Res & Spa 5*

5****

HB

Chania

825€

Domes Noruz Chania 5* Deluxe

5****

BB

Chania

1361€

Grecotel Creta Palace 5*

5*****

HB

Rethymno

1278€

RO –   Само ноќевање

BB –   Ноќевање со појадок
HB –   Пола Пансион ( Ноќевање, појадок и вечера )
FB –   Полн пансион ( Ноќевање, појадок, ручек и вечера )
FB+ – Проширен Полн пансион ( Ноќевање, појадок, ручек, вечера, вода и вино со оброците )
AI –    Се вклучено