hotel-APTS POLYDEFKIS***+

HOTEL & APTS POLYDEFKIS – KAMARI – SANTORINI

 

Период /

Сместување

Капацитет на лица

01.05.-05.06.

16.09.-15.10.

06.06.-05.07.

31.08.-15.09.

06.07.-30.08.

Супериор студио

2

112

126

147

АПАРТМАН

2

126

140

161

Супериор апартман

2

147

168

182

Екстра возрасно лице во АПТ

-

35

35

35

Екстра дете во АПТ

-

25

25

25

-          Цените се дадени во ЕУР по студио или Апартман, на ден, на база Ноќевање со појадок, за 2 лица

-          СУПЕРИОР СТУДИО – за 2 лица, со дупли лежај или 2 моно кревети, со балкон или тераса – комплетно реновирано !!!

-          АПАРТМАН  – за 2 или 4 лица со дупли кревет или 2 моно кревети, со балкон или тераса

-          СУПЕРИОР АПАРТМАН – за 2 или 4 лица со дупли кревет или 2 моно кревети, со балкон/комплетно реновирани !!!