ПРАГА - ВЕЛИГДЕН

- Автобуски превоз
- 2 НП во хотел со 3* во Прага
- Разглед на градот со стручен водич
- Посета на Виена

Повеќе >>>

АЗУРНА ОБАЛА
ВЕЛИГДЕН

- Автобуски превоз
- 1 НП во хотел со 3* во Милано
- Разглед на Милано со стручен водич
- 2 НП во хотел со 3* во околина на Сан Ремо
- Факултативни посети на Кан, Ница & Монте Карло

Повеќе >>>

БУДИМПЕШТА & ВИЕНА - ВЕЛИГДЕН

- Автобуски превоз
- 2 НП во хотел со 3*
- Разглед на Будимпешта со стручен водич
- Факултативна посета на Виена

Повеќе >>>

ВЕНЕЦИЈА-ФИРЕНЦА-ВЕРОНА
ВЕЛИГДЕН

- Автобуски превоз
- Разглед на Венеција со стручен водич
- Посета на Верона и Лаго Ди Гарда (Сирмионе)
- 2 НП во хотел со 3* во Лидо Ди Јесоло
- факултативна посета на Фиренца

Повеќе >>>

TOSCANA&CINQUE TERRE-АПРИЛ (1.МАЈ)

- Автобуски превоз
- 3 НП во хотел со 3* во Монтекатини
- Разглед на Фиренца со стручен водич
- Факултативни посети на Чинкве Тере, Сиена & Сан Џимињано

Повеќе >>>

САНТОРИНИ-АПРИЛ (1.МАЈ)

- Автобуски превоз
- FERRY (Пиреа-Санторини-Пиреа)
- 3 НП во хотел со 3* во Камари

Повеќе >>>

КАПАДОКИЈА-ВЕЛИГДЕН

- Автобуски превоз
- 3 НП во хотел со 3*
- Богата факултативна програма

Повеќе >>>

НАЈПОВОЛНИ АВИОБИЛЕТИ ЗА ЦЕЛИОТ СВЕТ !!!

А К Т У Е Л Н И   П О Н У Д И

МАРТ & АПРИЛ 2018.

ПРАГА-ВИЕНА
ВЕЛИГДЕН
АЗУРНА ОБАЛА
ВЕЛИГДЕН
ВЕНЕЦИЈА-ВЕРОНА
ВЕЛИГДЕН
РИМ-ФИРЕНЦА-ВЕНЕЦИЈА
ВЕЛИГДЕН
КРФ
ВЕЛИГДЕН
ТОСКАНА-ЧИНКВЕ ТЕРЕ
АПРИЛ(1.МАЈ)
САНТОРИНИ
АПРИЛ (1.МАЈ)

ЛЕТНИ АРАНЖМАНИ

ХАЛКИДИКИ-КАСАНДРА
НЕА ПОТИДЕА
ХАЛКИДИКИ-КАСАНДРА
КАЛИТЕА вила АМОС
ХАЛКИДИКИ-КАСАНДРА
КАЛИТЕА вила ПОПИС
ХАЛКИДИКИ-КАСАНДРА
КАЛИТЕА вила ДИМИТРА
ХАЛКИДИКИ-КАСАНДРА
ФУРКА вила Аг.ГЕОРГИОС
ХАЛКИДИКИ-КАСАНДРА
ХАНИОТИ вила ВЕРГИНА
ХАЛКИДИКИ-СИТОНИЈА
ПОРТО КУФО вила КОФОС ЛИМИН
ПИЕРИА-ПАРАЛИА
вила АТИНА
ПИЕРИА-ЛЕПТОКАРИА
вила ДАНОС
ПИЕРИА-НЕИ ПОРИ
вила АРОНИС
ПИЕРИА-НЕИ ПОРИ
вила МЕЛИА
ЈОНСКО МОРЕ-ПАРГА
вила ФИОРЕ
ЈОНСКО МОРЕ-ПАРГА
вила АНТИГОНИ
ЈОНСКО МОРЕ-ВРАХОС
вила ПЕЛАГОС
ЈОНСКО МОРЕ-ВРАХОС
вила ВАЈТ СЕНДС
ЈОНСКО МОРЕ-ПРЕВЕЗА
КАНАЛИ вила МАРГАРИТА
ЈОНСКО МОРЕ-ЛЕФКАДА
НИДРИ вила АФРОДИТИ
ЈОНСКО МОРЕ-ЛЕФКАДА
НИДРИ вила МАРИНОС
ЈОНСКО МОРЕ-ЛЕФКАДА
КАТИЗМА вила ЈОНИО
ЈОНСКО МОРЕ-ЗАКИНТОС
ЛАГАНАС вила АНА
ЈОНСКО МОРЕ-ЗАКИНТОС
ЛАГАНАС вила АВРА
ЈОНСКО МОРЕ-ЗАКИНТОС
ЛАГАНАС вила ЈАТРАС
ВРАСНА
вила АРМИРИКИ
ЕГЕЈСКО МОРЕ-ТАСОС
С.ПОТАМИА вила АЛЕКСАНДРА